30 Ağustos 2014 Cumartesi

müsait bir düğünde inebilir miyim pls.

Düğün sezonunu uzun bir süre önce açtık bilirsiniz.
Abartılı saçlar yakışmayan makyajlar sürekli opulen ve sarildigin amcalar teyzeler. Yapmadım deme muhakkak vardır gercekci ol.

29 Ağustos 2014 Cuma

Bu cuma farklı, olmasa iyiydi !

Ne sıkıcı bir gün bu böyle be.
Canım sıkılıyor. İçim bunalıyor.
Böyle nasıl desem "böğrüme öküz oturmuş gibi " işte doğru tabir bu.

Günlerdir beklenen cuma geldi şuanda çığlık çığlığa seviniyor, planlar yapmam gerekiyordu ama gelmedi ya içimden. İçimden gelerek yaptığım tek şey : Blog okumak.
Blog okuyorum ya  sürekli bu yüzden bir işim de kalmayabilir.

27 Ağustos 2014 Çarşamba

#Yalnızlık Serisi Vol.1

Oturmuş yıllar öncesini düşünür buldum kendimi bir anda, sahi ne zamandır buradaydım ? Ne kadar olmuştu ben geleli ? Bu kaçıncı sigaram bilmiyorum ama kül tabağına göre hayli fazla.. Canım yemek istemiyor kim ister ki tek başına kurulan o masadan.
Ne denediysem olmadı evet biliyorum belki farklı seçimler olsaydı bunlar başıma gelmeyecekti. Ama geldi işte ne yapmalı ? Ağlamalı mı ? Feryat mı etmeli ?

26 Ağustos 2014 Salı

Bir el atsanız şu işe

Hey sen bir bak !
Makus kader dedikleri bir olay var bilir misin ?
Ya da bahtsız bedevi modelleri :)

25 Ağustos 2014 Pazartesi

Film Günlükleri#8

Geç kalmış yazı dizisi yazsam anca bu kadar olur.
Kardeşle kaçamak yaptık geçtiğimiz haftalarda belki de ay oldu.. Gündemimizde iki film vardı birisi Transformers diğeri de Maymunlar cehennemi : Şafak Vakti sonuçta seçimi ikincisi kazandı :)

21 Ağustos 2014 Perşembe

Gezi Notları#2

Bir önceki yazımı okuyanlar bilir en son İzmir otogarda kalmıştım. Okumadıysanız buyrun okuyum değerli yorumlarınızı da beklerim :)

Müptezel yollara çıktı geçtiğimiz hafta ve çok gezmek denemez ama bir kaç şehir gördüğüm doğrudur.
           Saat ok iki olduğunda otobüsü bulmak üzere perona gittiğimde bulmanın kolay olmayacağı ve otobüsü kaçırabilme ihtimalim olduğunu fark ettim. Bulduğumda ise tam bir fiyasko ile karşı karşıya kaldım. Önümde bir erkek oturuyordu, arkadaş rahatına düşkün olmalı ki koltuğunu sonuna kadar yatırmıştı. Derken telefonumu şarj etmek için kabloyu taktığımda çalışmadığını gördüm tamamen delirdim. Uzun yol arabası bu dediğim hani yarım saat bir saat de değil. Derken yola çıktık, öndeki arkadaş kucağıma yatarmışcasına uzanıyor yanındaki amca horluyor ve benim müzik dinlemek adına herhangi bir teknolojik makinem yoktu. 
Üstelik adama sürekli koltuğu kaldırmasını söylemem onun da daha beş dakika geçmeden tekrar yatırması bir oluyordu. En son Isparta yakınlarında yorgunluktan uyumuşum uyandığımda Eğirdir' e gelmiş bulundum.

18 Ağustos 2014 Pazartesi

Gezi Notları #1

Benim ufak gezinti notlarım diyelim buna aslında :)
Uzun uzun yazmak olsa da bilirsiniz gittiğim yerleri :)
En baştan başlayacak olursak bu gezi özünde bir tatil planıydı. Evet bildiğimiz güneş kum deniz.. ama ne olduysa diplomamı almadığım gerçeği aklıma geldi. Isparta dolaylarında yapılacak yolculuk içerisine "neden ben İzmir e de gitmiyorum ?" Sorusunun cevabı da eklendi sonuçta Kocaeli'den başlayıp İzmir sonrasında Isparta Eğirdir ve finali İstanbul da yapacağım bir gezi ortaya çıktı.
Biliyorum deniz de mantıklı ama bu kadar yeri tek gezebilmek bir daha başıma gelmeyebilirdi.

8 Ağustos 2014 Cuma

Muptezel Yollarda

Merhabalar,

Kısa bir süreliğine dükkanı size emanet ediyorum. Herkes tatile gider de benim eksiğim nedir dedim ve bende gidiyorum. Gerçi çok kısa ama kilometresi bol bir gezi olacak; N'apalım eğlenmenin yollarını arıyoruz sonuçta :)
Belki yazamam diye bir bildiridir. Bilmem belki özlersiniz haberiniz olsun.

Not: Yeniden tema' değişikliği yaptım bir de üzerine bana tavsiye edin diye bir sekme açtım. Mümkünse tavsiye - eleştiri daha aklınıza ne gelirse Bana Tavsiye Edin sekmesinden yazın ki okuyup fikirlerinizi alabileyim :)


Mutlu kalın. Çok eğlenin !


7 Ağustos 2014 Perşembe

Halayım Ben Hala !

Büyük kavuşma benim için gerçekleşti bi süre önce..
Gerçi siz konuyu bilmiyorsunuz ama kısaca özetleyeyim :)
Almanya' da yaşayan bir abim var benim ve dünyalar tatlısı/yakışıklısı yeğenlerim var. İki sene oldu onları görmeyeli ve gerçekten halalık duygularım kabarmışcasına onları özledim. Tabii uzakta olduklarından göremedim. -Teknolojik hareketler haricinde elbette ama gene de zor geldi.-
En nihayetinde geldiler ve şuanda evdeler. Sırf peşimde dolanmaları sebebiyle fazla blog yazısı çıkartamıyorum. Ama en kısa zamanda normal konular üzerinden geleceğim.
Benim yeğenlerim de sizinkiler ( varsa eğer ) kadar tatlı, hele Alman aksanlı konuş(ama)ma durumları beni benden alıyor.
Mesela seviyorum demek bizim evde seviyom , bir cümleye başlarken muhakkak ımmm , bir konu hakkında konuşurken o ne demek diye anneye dönmek :)

İlk yeğenim olduğunda bir şey anlamamıştım, 10-11 yaşındayım ve bu senin yeğenin diye yanına getirilen yaramaz oyuncaklarını alan bir bebek ! Uzunca süre kardeş ve yeğeni anlamak zor geldi taki ikiyi ve üçü görene dek: )

Belki ömrüm boyunca teyze olamayacağım ama hala olmak ayrı güzel. . .



Haftanız güzel geçsin ! :)