28 Aralık 2015 Pazartesi

Bu İşte Takıntı Var ! Bolca Müpte' İçerir !??!

Bir mim varmış sanırım baya yapmışlar da okudum mu ?
Kısmen.
Sonra Lady'm emretmiş.
Müpte yapmazsa bir daha bloga giremesin amin.
Demiş. E yapmazsak olmaz bir de tutmaz falan mazallah.
Onca emek var neyse.
Olay şu ki Sevip - Sevmediğimiz şeyler, takıntılarımızı falan anlatacakmışız.
Buyrun o zaman.
Lady'm önden siz ;)

Saatin sesinde asla uyuyamam ben hani şu tik tak tik tak diye süregelen sonsuzlukmuş gibi gelen ses uyutamazsınız uykusuzluktan sızarsam o ayrı ama kalan her an bana resmen işkence gelir. Horlama sesi tahammül edemediğim sesler sıralamamda ilk beşe girer diye düşünüyorum. Sinirden ağladığım tüm gece boyunca balkonda kaldığım olmuştur. Arkadaşlarımın özellikle sağ kısmında yürürüm solda yürüdüğümüzde üzerime geliyorlarmış hissine kapılırım. İnsanların arasından geçmem; çünkü aralarından geçersem kavga edeceklerine inanırım. Telefonda konuşurken saçma sapan mimiklerim vardır. Yazarken de mevcut. Ki bu nedenle annem kimle konuştuğumu rahatlıkla çözer.
Muhalefetim, her konuda ters cevap bulabilirim tabi ki boyumdan büyük işlere kalkışmam.Stresli olduğumda içimden şarkı söyler ya da kitap yorumlarım.
Hırslıyım ama yeteri kadar ama inadı pek severim. Karşımdakini mutlu edeyim derken ölürüm, büyük ihtimalle öldüm ama haberim yok. Gezmeyi pek severim param bittiğinde daha da fazla gezerim. İnanın  bunu ben bile çözemedim nasıl olduğunu anlayamadığım bir durum. Unuturum ve unuttuğuma sinirlenirim. unuttuğum için yalan söyleyemem, bilirim yalan söylersem unutup doğrusunu anlatarak yakalanırım. Yorganı başıma geçirerek uyurum nedense karanlıktan korkarım. Hiç bir şey olmayacağını bilsem de gece camdan sigara içerken destur'larla atarım kalan izmariti.
Çocuklukta bebeklerimi canlanıp beni öldürecekler korkusuyla sobaya attım. Genellikle gece oturmalarını severim. Altın günlerinden NEFRET EDERİM zorla götürülme kısmını hala atlatamadım. Akıl almayı sevmem. Ben istediğim sürece önerilere açığımdır. Pek sıkılganım ! huy meselesi. İstediğimi alana kadar zorlarım. Müzik listem karışıktır her daldan bulabilirsiniz (Arabesk Hariç). Karşılaştığım olayların en kötüsünü düşünürüm. Yoldaysam muhakkak bir kaza gezideysem muhakkak bir kaybolma aşıksam muhakkak birlikte gezme hayalim vardır. Çabuk güvenir sonra vazgeçerim. Muhabbeti sıkıcı olan insanlardan 24 saat içinde uzaklaşırım. Yalakalık sevmem ama içten konuşurum. Sevdiğim insan müdür olsun fark etmez Yüzlerce kalemim var. Daha bu sene kıyabildim kullanmaya- ajandalar da elbette.
Sevdiğim şeylerin ya fotoğrafını alırım ya da kağıt üzerindeyse o sayfayı koparırıım. Ben evdeyken ocakta et yemeği yapılamaz. Annem evlenince değişeceğimi söylese de malesef inanmıyorum.
Banyo ve tuvalette çok zaman geçiririm. Kitaptır videodur dergidir hepsi orada okunabilir geliyor. Banyodan bahsediyorum evet küvet içi sıcak ortam vs vs.
Kin tutmam tutanı da sakinleştirir ağzından burnundan derken bir şekilde uçurmaya çalışırım. Ortam yumuşatıcısıyımdır. Agresif hallere kıskançlıklara gelemem. Bazen obsesif hallerim olur. Neye takıldığım önemli değil her şey konu olabilir.
Tatlı sevmem 'Sütlü Nuriye' haricinde. Nuriye ablaya saygım sonsuz.
Salakça davranmayı tercih ederim. Akıllıca davranmak süreklilik gerektirir herkes bilmese de önemli değil bilen biliyor.
Araştırmacı ruhum var çok hareketliyim karşımdaki içten davrandığı sürecek problem yaşamam yaşatmam. Bazen saçmalarım özellikle sorumluluk istemediğim korktuğum anlarda. Kırmayı sevmem kırılmaktan nefret ederim.
Bence devam etmeyeyim, benden soğuyabilirsiniz.

                                                                                             

16 Aralık 2015 Çarşamba

Bu Yazının Da Adı Olmayıversin !?!?BİR!

Bu kaçıncı silmemdir bilmiyorum ama arkadaş yazmak ne zormuş ya !?!
Gelmiyor işte aklıma gelmiyor.
Erkekler desen _ durgunluğun dibini yaşıyorum.
İş desen _ burada onu konuşmak istemiyorum en azından şimdi.
Aile desen _ Durumlar karışık.
Hangisini yazacağımı ne diyeceğimi bilemedim.
Uzak kalınca dönmesi zor oluyormuş.
Sanırım bunların hepsi uzaklıktan.

Uzaklık her şeyi bitirmese de araya mesafe koyuyor. 
Çok net biliyorum evet.
Yakın bir arkadaşımı kaybettim.
Gerçi kendisi kayıp olarak hiç görmemiştir kendisiyle arada " Özledim ama yaAA?'? " tarzı mesajlarımız bulunsa da.
Aynı ortamda farklı gruplar içerisinde kalmaya devam ediyoruz.
Her defasında bu olmasa da onda yaşadığımız bu !

Dur baştan anlatayım bu durumu. Lise zamanında iki arkadaştık dershaneye giderken. Okul arkadaşlığıyla da pekiştirdik bu durumu sonra bizim okuldan olmayan bir kız geldi Esmer güzeli kendisi bir anda yakın olduk sürekli birlikte çalışmalar toplanmalar derken üç arkadaş olduk yakın olarak. Diğerlerini dışlamıyorduk ama biz ayrıydık. Seneler birbirini kovaladı elbette her şeyi birlikte yaşadık ki pek eğlendik. Grubun en küçüğü bendim en fırlaması da tabi ki. Ortanca olan toparlayıcı görevini üstlenmişti. Erkek arkadaşı yüzünden deliliklere konu bile olamazdı orası ayrı. Son gelen Esmer güzeli en atarlı ve lider vasıflımızdı. Araya mesafeler girdi. Ortanca ile senede iki defa konuşsak bile o yakınlığı hiç bozmadık. Aynı şehirde çalışırken beş dakika dahi olsa birbirimizi görme çabasına girdik. Esmer güzeli giren mesafeyi kaldırmadı. Kendi bahçesine başkalarını aldı. Bundan mıdır bilinmez ama çok nadir  ' özledim ya ! Vefasız arkadaş 'diye araşırız. Hepsi bu .

Uzak kaldım ama umarım burayla da Esmer güzelinin sonunu paylaşmam diye umuyorum. 
                                                               

                                                                                       

10 Aralık 2015 Perşembe

Situation Report

Etrafımda uçuşan kağıtlar, raporlar..
Masamın üzeri hiç boş kalmayacakmış gibi..
Mesainin tavan yaptığı bir dönem..
Sol yanım hasarlı..
Tüm bu zaman zarfı içerisinde blogger bir sekme olarak açık kaldı bilgisayarımda.
Tabi okuyamadım. (Açılan sekme sayısı fazla olunca biraz)

Merhabalar,
Durum özetinden sonra geri gelişimi davullarla zurnalarla aktarmak isterdim.
Ama bilirsiniz abartıyı hiç sevmem(!)
Böyle kısa bir giriş yapıp okuyamadığım neler varsa bir göz atacağım.
Gene kaybolmayacağım ama sözüm ona buralara geri döndüğünü gösteren belirtilere sahip arkadaşları da bekliyoruz.
O halde.
Hoş Geldim.
Dolu dolu olur umarım