27 Ocak 2016 Çarşamba

#Kahve Molası Vol.2

Sağlıklı yaşamı istediğimden beridir aklımda olan ama hayata bir türlü geçiremediğim bir şey vardı.
Sigarayı Bırakmak. Büyük bir olaydı Müpte' için. Aslında daha önceleri sadece maddi açıdan düşünüyordum. huh para dumana gitmeyecek lan var mı böylesi der ertesi gün iki paket alırdım. Biri içmelik diğeri bu gibi durumlarda saklamalık gündüz bırakıp gece istersem ne yapardım açık market bakkal tekel olmaınca yakınlarda problem büyük olurdu. Peki ya arkadaş ortamında muhabbetin yanında ne gidecekti ? İç çekip bir şeyler anlatırken iki parmağın arasına kalem mi sokacaktık ha ?=!?!
Bu tarz düşünceler yüzünden hiç bırakamadım. Bağımlı değilim durumu da cabası elbette ama gel gelelim bir anda 'BENDE SİGARAYI BIRAKTIM' dedim ve iki hafta kadardır içmiyorum. Yaşlanıyoruz; sağlıktan olmak istemiyoruz azizim.
Laf aramızda spor yaparken zorlanmaktan sıkıldım. 
Dip Not : Yeşilaycı olamadım belki kaçamak olarak çooook nadir nargile seviyorumdur.

***

Ben kesinlikle kıskanç hatunum. Bunu daha önce itiraf ettim mi bilmiyorum ama çok kıskancım. 
Ha yenmek gerekiyor orası ayrı kamu spotu yapmaya gelmedim buralara. Hiç elde edemeyeceğiniz ama uzaktan uzağa iç geçirdiğiniz kişiler olmuştur [ünlü insanlardan bahsetmiyorum]. Belki de olmamıştır öyleyse ne mutlu sizlere. Benim var ! kendisi bilmese öğrenemeyecek olsa da uzaktan uzağa izliyorum. Hayal kurmuşluğum bile var elbette AMA güvenilir mi bilinmez. Neyse. 
Herhangi birisi yakınlaştığında kabarıyorum. Ve inan yakınlaşan kişinin ölmesini istediğim zamanlar da var. Müpte'den bekler misin böyle bir şey ? 
Ben beklerim. Özünde iyidir ama :p 

***


Kar- soğuk - buna bağlı olan ıslaklık hiç sevmediğim durumlardır. 
Her türlü ayakkabıyı giyip ayağımın donmasından hoşlanmıyorum. 
Kayıp düşme ihtimali bile huhh neyse. 
Karların ortasında, donmayacak ve bembeyaz görüntünün tadını çıkartacağım bir ortam arıyorum.
Uludağ deme dağ kısmında problemlerim var hala çözemediğim.
Daha çok göl kısımlarını arıyorum. 
Varsa tavsiyen alırım bi dal !

Müzik Önerisi: Power

19 Ocak 2016 Salı

#Kahve Molası







Asabi olarak takılıyorum bu aralar.
Sürekli saldırı halindeyim ve sonunda harabe olarak var olmaya devam edeceğim bu dünyada.
Artık bu konuda hem fikirim en azından.





***
Baba : Evlat sahibi. Ata. Ecdat.
Olması gereken durum evlatlarına sahip çıkan, eşine saygıyla davranan, adil.
Benim istediğim biraz eğlenceli ve düşünceli olması.
Karısını köle olarak gören birey kendisine baba dememi bekliyor.
Kendisi gezerken  hayatı unutan Annesinin bakımını benim annemin yapmasını söylüyor.
Kardeşleri hiç bir şeye dokunmasın istiyor.
Evlilik ona göre ev işlerini halledecek gönlünü hoş tutacak bir kadının olmasından başka hiç bir şey değil(miş). Onu anladık geçen akşam.
*
Senelerdir istenmeyen çocuk olduğumu biliyordum.
Duydum. Tartışmanın ortasında ben istemedim sen istedin gibi bir cümle vardı hatırladığım.
Şimdi bir de sayelerinde evlilik inancım kalmadı.

***

Taklit olayı sadece öğrenme durumunda iyidir.
Hani onun çalışma şeklini taklit edersin güzel bir durum doğurur ancak zamanla kendi düşüncelerin var olur ve bunu da geçersin.Otuz yaşına gelmiş ve beni taklit ediyorsan bu işte bir tuhaflık vardır.
İdol alınan bireylerin kendilerini taklit etmelerini nasıl kaldırabildiklerini anlamıyorum. Senin sevdiğin her şey klonlanıyor ve etrafta onyüzbin tane oluyor.
-
Kişinin bana kötülük olsun diye yaptığını sanmıyorum. İçinde çok iyi biliyorum. Ancak saçımın aynı rengine boyayıp ardından benim taktığım o mavi saçtan yaptırması sinirlerimi alt üst etti.
Her şey bir yere kadar ! Kardeş gibi dolanmanın hoşuma gitmeyeceğin dile getirsem bile bir bok olduğu yok. Her sabah gelip görüp sinir olup yerime geçmeye mahkum bırakıldım !
Bir şey söylersem de; birey özgür bu şekilde yapmakta denecektir eminim.
Ama kimse de demiyor ki birey biraz daha düşünceli olsa bile isteye aynı renkte saç kullanmasa.

***

Deneyimlerim az.
Bildiklerim daha da az.
Anlamak adına çok okuyorum farklı şeyler öğrenmek gerçekten şahane.
Ancak bir ergenin kendini 30 yaşında tanıtmasını anlamıyorum.
Ne okursam okuyayım anlmayacağım. Kendi hatalarını kararlarını başkalarının üzerine yıkmaya çalışmalar ! NEDEN. O kadarı verdiysen al sorumluluğunu neden başkasına yüklemeye çalışıyorsun !
O kadar mı acizsin !?1?!
Sevgi masallarını da al siktir git nereye gidiyorsan !?!?!


Müzik Önerisi: Wrong
                                                                                    

11 Ocak 2016 Pazartesi

Gıybet !?!? En Sevdiğim

Böyle konularda başlangıç yapmayı pek beceremesem de başladım gene konuşmaya.
Olay mim civarı bir şey.
Kimin ortaya çıkardığını bilmesem de ;
Hayırsız ama sevecen, asi hayata söven tavırlarım olduğunu öğrendik(!) ki zaten bunları biliyorduk.
Lady'm ve Fok Bıyığı'ma milyon kere teşekkür etmek istesem de 'Teşekkür' etmem onlar Can, bizden. Yabancı değil ve asla olmayacak neyse çok konuşmadan başlamalı yazmalı.
Unutmadan; yazmadığım olursa beni bi dürtsün onu da eklerim malum pek sık gider/gelir oldum kafa bu karışır diyymi :)

***
Persephone Tanıdığım en özel tanrıçadır kendisi. Işığıyla aydınlatır duygularımı ve bir şekilde modumu değiştirir. Sayesinde ışıkla sevgiyle kalırım. Lady Witch bilinen en son sakarlardandır kendisi ve bu durumdan kurtulmak istercesine yazmıştır sürekli en tatlı ve en özel sakar olduğunu bilir mi bilmiyorum ama benim özelimdir, yazdıklarıyla sarmalar beni bizi hepimizi. Not: Çocukları uzak tutalım kendisinden :p Aile Albümü : Arkadaşlarım haricinde tanıdığım ender anne adaylarından, günden güne büyüyen Mert bebek'i merakla bekliyoruz. Kendisini bir çok gezi yazılarından bilirim ve hiç bitmeyen enerjisi cezbedicidir. Maviye İz Süren Benim MİS'imdir. Başkası der mi bilemem de kendisi benim için pek tatlıdır. Yazdıklarıyla dokunur duygulara. Berkay Abalı'ysa gezginin önde gideni diyebilirim bazen yazdıklarıyla kafam karışsa bile onun yazılarını okurken ben de gezerim. Eğlenirim en önemlisi arkadaş şu zamana kadar hiç sıkıcı olmadı yani :)
Fok Bıyığı' o da özeldir. Uzun zaman oldu diye biliorum kendisini takip ettiğim. Çok sevdiğim de doğrudur. Birlikte sövüşlerimizse en sevdiğim hallerinden sadece birisidir. Chadaqiel müstakbel Cha' samimiyetine hayran kaldığımdır. Özel hissettirir insana. Kendisini hiç görmesem de güzeldir bilirim o kadar içten samimi bir insan çirkin kalamaz. Severim hatun !?! Emrah Özdemir bizim hocamızdır. Uzun zamandır bakamasam da ona hep oradadır yazdıkları bir zaman arası vardı onda da nedense kendime yakın bilrim. Ruhsuz Atmaca uzun zamandır okuyamadım doğruya doğru ama fotoğraflarını takip ettim o sırada yazma konusundaki becerisi Fotoğraflarına da yansımış. O bizim Atmaca'mızdır. Severiz sayarız. Hazel Çelik Haziöz benim güzel gözlü annem' Küçük bir yeğenimiz var görseniz güzel gözler tatlı gülüşler. (MAşallah) Hazel o kadar güzel tavsiyeler verir ki insana bayılırsınız. Hep mutlu çok mutlu daima gülümseyen olsun :) Ahu Kader Alamanyalardan yazan biricik arkadaş. Yüzüm yok aslında ona da bakamadım uzun zamandır ama artık buralardayım ya hani bırakmam peşini. 

Daha o kadar çok kişi var ki yazmak istediğim. Ama çok uzatmayayım bu yazıyı. Hepiniz yazdıklarım yazmadıklarım iyi ki varsınız !??!


_______________________________________________________________________________

Müzik Önerisi https://www.youtube.com/watch?v=EsSoQqrwWzI