Film Günlükleri#7

Türk filmi izlemeyi pek sevmem ben aslında ama bu aralar bir şekilde önüme çıkıyor ve nasıl olmuş diye merakla izliyorum.
Bu hafta aşk haftası oldu film bakımından bir kaç film izleyip tesadüfmüşcesine hepsinin de aşk filmi olması şaşırtıcı.

Filmimizin adı "Kendime İyi Bak"

Filmin yönetmen koltuğunda aslında sürekli kamera önünde görmeye alıştığımız Serhan Arslan ve Ruhi Yapıcı var.  İnandırıcılık konusunda bir kaç eksikle başladı ama gene de yönetmenlik olarak başarısız değiller.

Ana karakterimiz Emre ki canlandıran sanatçımız Çağdaş Onur Öztürk benim kanaatim hakkını vermiş, bazı anlarda ona sinir olsam da başarılı buldum kendisini.. Gerçi Yeşim karakterini canlandıran Begüm Birgören' i sevdiğim için ona ayrıca yorum yapamam. Konumuz aslında olağan bir durum. Yeşim ile Emre ilişkilerini bir adım öteye taşıma kararı alıyor artık son zamanlar içerisindeler ve düğünleri için Emre'nin üniversite arkadaşlarına davetiye götürmesiyle başlıyor. Unuttuğunu düşündüğü eski sevgilisinden aldığı bir haber ile Emre'nin duyguları alt üst oluyor. Tam bu sıra içerisinde Yeşim çocuğu olamayacağı haberini alıyor ve bunların çerçevesinde olaylar dönüyor. Devamını anlatmaya gerek yok bence anlatırsam filmi izlemiş olacaksınız diyerek burada konuyu geçiyorum :)
Fragmanı merak edenler buyrun buraya alalım sizleri...

Tek sorun inandırıcılıkla beraber senaryodaki boşluklar. Geri kalan her şeyi beğendim özellikle içtenlikleriyle rollerini sarmalarını :)
Sevgilim, 
Nasıl isterdim bilemezsin şuan yanında olup her şeyi sana anlatmayı ve defalarca özür dilemeyi...Ne kadar oldu ben gideli bilmiyorum kim bilir ne kadar bensiz bıraktım seni...
Sensiz kalmanın yarısı kadar zorsa bensizlik beni ömür boyu affetmesen yeridir ama yine de hep diledim affetmeni..
Anlatabilmemin bir yolu olsaydı inan denerdim.
Cevapsız bırakmazdım ama bir yol bulamadım tek bildiğim yanında kalsaydım daha kolay olmayacaktı. Bana sordun ya " Gitmeye cesaretin var mı ? " diye. Kalmaya cesaretim olsaydı bir an olsun ayırmazdım yanağımı göğsünden, göğsün cennetin provasıydı işte. Kapatma kapılarını ilk defa aşık olmuş gibi sev, biliyorum sevmek kolay herkes için ama hiç yaralanmamış gibi sevmemek ne kadar zor aslında..Ne kıyas, ne kin, ne beklenti olsun hayatında.. Aklının köşesinde olmak değil niyetim, sadece gülümse arada benim köşem orada çünkü..
Kendime iyi bak..

                                                                                                         Müptezelden sevgilerle mutlu kalın :)


Unknown

10 yorum:

  1. Benim de türk filmleriyle pek aram yok,eski türk filmlerine bayılırım ama:) Sevgiliye yazılana bayıldım...Kalemine sağlık...Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eski Türk filmleri vazgeçilmezdir. Can sıkıntısını giderir üzer ağlatır ama eğlenilir :)

      Sil
  2. Ay bu film tanıtımı için oyuncuları bi programa çıkmıştı tabiki unuttum :D
    İzleyecektim şimdi sende yazınca kesin izlerim artık aslında aşk filmleriyle aram yok da bayan oyuncuları çok seviyorum ;)
    Teşekkür ederim tatlım benim önerin için :)
    Öperim kocaman ;*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benden olsun hatırlatması :)
      Çok sevindim beğendiğine kiii :)

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. üstüme düşen mim' i en kısa sürede yazacağım efenimm :)

      Sil
  4. Ben bu filmi izlemek istedim ama bir türlü fırsatını bulamadım yahu.Yorumlara bakarsak izlemem gerekiyor :D Teşekkürler paylaşım için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maksadım kesinlikle zaman öldürmekti ama sardı baya güzel de geldi valla tavsiye ederim hemenn bitiveriyor :)

      Sil
  5. Tesadüfmüşçesine demek :)
    senaryoda boşluk farketmene rağmen tavsiye etmenden filmi begendiğin anlaşılıyor ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet beğenmiş olabilirim hatta bi daha izleyebilirim :)))

      Sil

Ara