Bu İşte Takıntı Var ! Bolca Müpte' İçerir !??!

Bir mim varmış sanırım baya yapmışlar da okudum mu ?
Kısmen.
Sonra Lady'm emretmiş.
Müpte yapmazsa bir daha bloga giremesin amin.
Demiş. E yapmazsak olmaz bir de tutmaz falan mazallah.
Onca emek var neyse.
Olay şu ki Sevip - Sevmediğimiz şeyler, takıntılarımızı falan anlatacakmışız.
Buyrun o zaman.
Lady'm önden siz ;)

Saatin sesinde asla uyuyamam ben hani şu tik tak tik tak diye süregelen sonsuzlukmuş gibi gelen ses uyutamazsınız uykusuzluktan sızarsam o ayrı ama kalan her an bana resmen işkence gelir. Horlama sesi tahammül edemediğim sesler sıralamamda ilk beşe girer diye düşünüyorum. Sinirden ağladığım tüm gece boyunca balkonda kaldığım olmuştur. Arkadaşlarımın özellikle sağ kısmında yürürüm solda yürüdüğümüzde üzerime geliyorlarmış hissine kapılırım. İnsanların arasından geçmem; çünkü aralarından geçersem kavga edeceklerine inanırım. Telefonda konuşurken saçma sapan mimiklerim vardır. Yazarken de mevcut. Ki bu nedenle annem kimle konuştuğumu rahatlıkla çözer.
Muhalefetim, her konuda ters cevap bulabilirim tabi ki boyumdan büyük işlere kalkışmam.Stresli olduğumda içimden şarkı söyler ya da kitap yorumlarım.
Hırslıyım ama yeteri kadar ama inadı pek severim. Karşımdakini mutlu edeyim derken ölürüm, büyük ihtimalle öldüm ama haberim yok. Gezmeyi pek severim param bittiğinde daha da fazla gezerim. İnanın  bunu ben bile çözemedim nasıl olduğunu anlayamadığım bir durum. Unuturum ve unuttuğuma sinirlenirim. unuttuğum için yalan söyleyemem, bilirim yalan söylersem unutup doğrusunu anlatarak yakalanırım. Yorganı başıma geçirerek uyurum nedense karanlıktan korkarım. Hiç bir şey olmayacağını bilsem de gece camdan sigara içerken destur'larla atarım kalan izmariti.
Çocuklukta bebeklerimi canlanıp beni öldürecekler korkusuyla sobaya attım. Genellikle gece oturmalarını severim. Altın günlerinden NEFRET EDERİM zorla götürülme kısmını hala atlatamadım. Akıl almayı sevmem. Ben istediğim sürece önerilere açığımdır. Pek sıkılganım ! huy meselesi. İstediğimi alana kadar zorlarım. Müzik listem karışıktır her daldan bulabilirsiniz (Arabesk Hariç). Karşılaştığım olayların en kötüsünü düşünürüm. Yoldaysam muhakkak bir kaza gezideysem muhakkak bir kaybolma aşıksam muhakkak birlikte gezme hayalim vardır. Çabuk güvenir sonra vazgeçerim. Muhabbeti sıkıcı olan insanlardan 24 saat içinde uzaklaşırım. Yalakalık sevmem ama içten konuşurum. Sevdiğim insan müdür olsun fark etmez Yüzlerce kalemim var. Daha bu sene kıyabildim kullanmaya- ajandalar da elbette.
Sevdiğim şeylerin ya fotoğrafını alırım ya da kağıt üzerindeyse o sayfayı koparırıım. Ben evdeyken ocakta et yemeği yapılamaz. Annem evlenince değişeceğimi söylese de malesef inanmıyorum.
Banyo ve tuvalette çok zaman geçiririm. Kitaptır videodur dergidir hepsi orada okunabilir geliyor. Banyodan bahsediyorum evet küvet içi sıcak ortam vs vs.
Kin tutmam tutanı da sakinleştirir ağzından burnundan derken bir şekilde uçurmaya çalışırım. Ortam yumuşatıcısıyımdır. Agresif hallere kıskançlıklara gelemem. Bazen obsesif hallerim olur. Neye takıldığım önemli değil her şey konu olabilir.
Tatlı sevmem 'Sütlü Nuriye' haricinde. Nuriye ablaya saygım sonsuz.
Salakça davranmayı tercih ederim. Akıllıca davranmak süreklilik gerektirir herkes bilmese de önemli değil bilen biliyor.
Araştırmacı ruhum var çok hareketliyim karşımdaki içten davrandığı sürecek problem yaşamam yaşatmam. Bazen saçmalarım özellikle sorumluluk istemediğim korktuğum anlarda. Kırmayı sevmem kırılmaktan nefret ederim.
Bence devam etmeyeyim, benden soğuyabilirsiniz.

                                                                                             

Unknown

16 yorum:

  1. Bebeklerini sobaya atma gerekçen sağlammış ama birşey diyemiyorum şimdi^^ Hangimiz tam anlamıyla normaliz ki zaten elbet var ilginçliklerimiz, takıldığımız yerler, olsun da zaten:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiki mesela sen yapmadiysan bi el at derim :) kişi belirlemedim ama güzel olabilir bence :) bizi biz yapan şeyler işte bunlar :)

      Sil
  2. Ha ha ha iyiymiş müpte:) özellikle bebeklerin canlanacagi ve camdan sigara atarken destur olayı çok iyiymiş. Paran olmayınca daha çok gezme kısmı bendede aynı hatta ben birde çok alışveriş yaparım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olmayan parayı harcamayı hala çözemedim ama napalım biz Böyleyiz :D

      Sil
  3. Müpte'yi bayağı yakından tanımış oldum;) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh gün ışığım ;)özledim seni sen yaptın mi cevaplarını çok merak ediyorum ama ben de :)

      Sil
    2. Ahh gün ışığım ;)özledim seni sen yaptın mi cevaplarını çok merak ediyorum ama ben de :)

      Sil
  4. şöyle bir silkelensem benimde içimden bi müpte çıkacak. hatta yuva yapmış oraya benzerlıklerı at geriye ne kalır kı benden :D özlemişim kızım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müpte her yerde.
      Hep sizinle :p :D
      Aslında hepimiz aynıyız benim kendimi sende bulmam senin bende bulman falan :D Dur ya felsefeye gireceğim az sonra :P

      Bende özlemişim yahu ! Dur accuk sende dolaşayım neler kaçmış göreyim :(

      Sil
    2. http://fokbiyigii.blogspot.com.tr/2016/01/yln-ilk-mimi-eccuk-dedikodu.html bana yıne ugra bi ara ama takıntısına kurban :D

      Sil
  5. Hey Müpte ne var ne yok? :) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oldukça yoğun ama bir o kadar da güzel :)
      Sende ne var ne yok nasılsın ???

      Sil
  6. hahaha Müptem ya iyi ki yapmışsın. :D Benim gibi garip huyu olanları gördükçe mutlu oluyorum ben. O bebeklere nasıl kıydın ya sen vicdansız kızsın :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olabiliyor.
      Ayrıca böyle şeylere seviniyorsan ben anlatırım sana gülüm :P
      O bebekler canlansa da beni yeseler nolcaktı he. bunu ban aaçıklar mısın acaba :)

      Sil
  7. horlayanlardan ben de nefret ederim

    benim bloguma da beklerim :) davetlisiniz

    YanıtlaSil

Ara