Müpte' Arası

Bu hafta sonu ne yapalım diye sormuştuk birbirimize. Gezelim de neresi olursa olsun diyiverdim. Nihayetinde bu şehirden biraz kopmak bana iyi gelirdi her zaman. Aslında düşünülen yer ve zamanla alakası olmadan olympos diye bir seçenek çıktı ortaya. Malum bizim gideceğimiz yerler özellikle yakın olmalıydı malum hala ailesinden izin alması gereken bir müpte' mevcut. booking'den bakarken Olympos seçeneği o kadar cazip geldi ki atladım, bu olsun. Burada kalalım. Burada yemek yiyelim ve uyuyalım. Bu karardan tam on dört gün sonra yola çıktık. Tabi o sırada bir çok badire atlattık. Yeğenimin apandis tehlikesi, doktorun onu kesmek istemesi ve o gece Almanya'ya dönecek olmaları gerçeği. Gece 02:00 civarında resmen yoldaydık. İnanabiliyor musunuz ?? Annesi ve babası olmadan bir genç kız ki bu ben oluyorum tatile gidiyor !?!12?! 
Tüm yol boyunca şarkı söyleyip eğlenirdim, uykum olmasa. Elbette uyudum :)
Antalya'ya daha doğrusu Olympos' a hayran kalarak gezimiz başladı. 


Gitmeyenler için tavsiyedir ! GİDİN ! 👌

Yalnız kalmak o kadar iyi geldi ki resmen rahatladım. mavinin içindeki yeşil, yeşilin içindeki taşlar.. Kimsenin birbirini yargılamadan var oluşu. . Sadece üç gün kalacak olmamız bile canımı sıkmadı. Düşünsene uyandığında çardağa çıkıp kahvaltını alıp yeşilin içerisinde kuş seslerinin eşliğinde oturuyorsun. Sonrasında tarihi yerleri gezip; edniz keyfi yapıyorsun. Enler arasına girense; gökyüzünde bulunan yıldızların o kadar çok olması .. Masal gibi bir tatil.. 


Tatil bu kadar güzel geçerken sitem dolu bir mesajla karşı karşıya kalmak gerçek hayata döndürdü beni ! 
+Böyle iyi mi ? 

tanımadığım bir numara yazıyor bunu bana, ne hakla !?!1!
Tatilin arasına girmesini istemediğimden; cevap vermedim bunu defalarca farklı cümlelerle tekrarladı. En son dayanamadım, aradım. Bu eksiğin giderilmesi ve benim o muhteşem tatile dönmem gerekiyordu. 

+Çok pardon ama tanımadım seni.
-Bu kadar kolay mı unutulup siliniyor, bir bakıyorum ki engellenmişim.

(Düşünüyorum, ben kişiyi kolay kolay engellemem !)

+Detay vermen lazım ki seni tanıyayım. 
-İzmit' e geliyorum ! Seni göreyim diye arıyorum ama nedense ulaşamıyorum müpte' . Beni engellemişsin hani tek yer yetmemiş her yerden basmışsın engeli. 

Dank ! !

(O an uyanış geliyor, sen sen sen ! Lanet olsun diyorum tabi. Neden aradım ki ? Soru işareti olarak kalsaydı )

-susma, bu numarayı da mı engelleyeceksin kim olduğumu bilsen; düşün bakalım.
+Uğur !?! Aa  tanıyamadım kusura bakma ( Sanki baksa bir halt olacakmış gibi)
-Evet ben, neden engelledin ?!
+Doğru olmazdı, hala olmaz. 
diyerek kekeliyorum. Harbi ben neden kekeliyorum !
:Neden her defasında beni bulmasına izin veriyorum, lanet gitsin sana demem gerekirken hiç bi halt olmamış gibi konuşuyorum. Ki bunu yaklaşık bir hafta daha devam ettiriyorum ! 
Adam ev düzerken, nişanlısının anasına bacısına giderken bana yazıyor ! ben de konuşmaya devam ediyorum. 

Anlayacağınız üzre tatil bitti orada ! Evet tam anlamıyla çakıldım yere ! Yeşillikler onun yüzüyle bir oldu, maviler onu hatırlattı. Isparta'ya bu kadar yakın olmanın ne manası vardı bebeğim. Onu şu yazıdan hatırlayabiliriz. Kendine söz veren müpte gene her şeyi bok etti.
saygısını yitirdi. inancı kalmadı. 
Bana kızabilirsiniz, ben kendime çok kızdım konuşmak yoktu dedim ama kendimi dinlemeden bana yürümesini hoş karşıladım. Her ne kadar laf soksam da o hala olan zaafımın farkında... 
Dip Not: Şuan konuşmuyorum, gene engelledim. 


Gene De !

Her şeye rağmen devam eden tatil o kadar güzeldi ki..
Mesela Kekova diye bir yer gördüm, teyzeler çok orijinal. Sadece mekan çok merdivenliydi. Suyun güzelliğini söylemek istemiyorum  elbette, herkes bilir. Akdeniz güzeldir. 
Kaldığımız yerin sahipleri o kadar hoş sohbetli insanlardı ki, hani sırf o muhabbete bile gidilebilir. 
Tamamen tavsiye ederim oraları, gezmek ve huzur için gittiğimiz tatil tam anlamıyla olmasa da bir eksikle benim için muhteşemdi. Ama siz siz olun sevgilinizle gidin, romantik yer malum ;) 
                                                                       
Ha bir de kavun içi dondurma yemeden gelinmemeli buralara..

Unknown

6 yorum:

  1. Fotografları yok mu merak ettim. İyi gezmeler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. (: aslında var ama çok kişisel şeyler var içinde o nedenle paylaşamadım araştırıp post içine gömmeye çalışacağım bakalım :)

      Sil
  2. Ne güzel yapmışsın... Olympos şahane bir yer, ben de çok keyif almıştım... Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bi daha olsun bi daha giderim hatta bir çok kere giderim ya :)

      Sil
  3. Aslında tam şu zamanlarda Mine ve Defne'yle "bu yaz nereye gitsek" diye konuşuyorduk. Bu yazı tam üstüne geldi Müpte'm Marmaris, Alaçatı ve Çeşme'den sonra nereye gitsek bulamamıştık bir türlü. Hoş ben Santorini diye bir şeyler öne atmıştım ama Olympos da gayet olur yani :D

    Bir insan nasıl bu kadar yüzsüz olabilir ya? Gerçekten amacı nedir onun? Nasıl bir yüzsüzlük bu? Engellemeyi normalde doğru bulmuyorum ama bu derece bir saplantılık söz konusuysa en iyisini yapmışsın Müpte.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Santorini' ye gidin
      lütfen oralardan fotoğraf da paylaşın Olmposs her zaman gidilecek yerler arasında olmalı antalya tarafına gidecekseniz de kesinlikle Olympos seçeneğiniz olsun :):)

      yüzsüz olabiliyor demek ki ya da bunu pek düşünmeden yapıyor. Gerçi eskilerden kurtulmam gerek tamamen zor ama Cha'm çok zor geldi. :(

      Sil

Ara