Daha Fazla ?


Her zaman buraya daha fazla zaman ayıracağımı idda eder oldum. Bir çok şeyde düzene oturtmuş olsam da bu konuda bir şey yapamıyorum. Mutlu insan yazmaz diye bir motto vardı sanırım bu doğru. İnsan üzgünken daha fazla dökmek istiyor içini gerçi şuan o mottoyu biraz da olsa yıkmak için buradayım :) Özlemek konunun ayrı bir kısmı tabi onu da dip not olarak ekleyeyim.

Saatler günler haftalar geçiyor ömürden ve buna bir şekilde müdahalede bulunamıyoruz. Zamanın kıymetini bu sene anladım diyebilirim. Ama verimli kullandığım konusu tartışılır. İnsanoğluyuz sonuçta ne kadar güvenilir olabiliriz ki düşünceler değişir yapılanlar farklılaşır hiç belli olmaz. En basit örneği asla bırakamam dediğin sigaradan vazgeçersin, çok sevdiğin erkek arkadaşının adını unutursun. 
Bu sıralar kendime odaklıyım bolca; spor eğitim tatil planları neler neler?!! 
Ama yetmiyor zaman az kalıyor bunların arasına blog yazmak giremiyor ki kişisel durumlar çok fazla söz konusu neyse çok da ağlamayayım değil mi :) 


Nihayetinde gizliden takipteyim. 
Bilin istedim.

Unknown

4 yorum:

  1. Özletme kendini. Uğra arada böyle... Güzel uğraşlar... Keyfin yerindeyse sıkıntı yok... Öpüyorum çoook... Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uğrarım :)
      Uğruyorum zaten bak gene buralardayım :*

      Sil
  2. Eskiden bende zamanimi yetiremezdim.Cocuk olunca anlicaksin ki asil o zaman zamanin yetmiyomus 😃 kendin disinda herseyden vazgec bide ailen disinda tabi 😁 sevgilerrr tanistigima memnun oldum müpte 😃 cok sevdm bu ismi ben 😃

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoş geldin, hep gel hatta bi süre sonra bağımlılık yapıyorum öyle diyolla. :)
      Çocuk olunca mı :) İlerde göreceğiz bunları ama herkes tatlı durumlar bunlar diyor :)

      Sil

Ara