With Korean Drama


Her şey Secret Garden ile başladı aslında..
Sonrasında neler olabileceğini inan hayal etmemiştim. Küçüktüm ve dramalara kandım evet küçüktümm seneler önce başladı bu merak bende.. Şimdi bir baktım ki.. aman yarabbi neler izlemiş neler neler yapmışım ben !

Kore dramalarını herkes bilir, öyle her kesime hitap etmez.. Dizileri izleyenlerde bir dil aşkı başlar bir anda kendini sevdiğin adama ' Oppa ' derken bulursun ve uzun süre maruz kalırsan artık altyazı ihtiyacı duymaz ve onlarınn koruyucu oluverirsin. Ben K-Pop dinliyorum hem de senelerdir ve bazı şarkıları oldukça hoşuma da gidiyor. Bu merak 2010 yılında başlamıştı kim dediyse Secret Garden izlemiş ve Hyun Bin oldukça ilgimi çekmişti. Tamam hor görme beni ergendim ! bir tek oyuncu için senelerce izledim diyemem ama dizilerde genel baktığım budur !?1 Gözümüz gönlümüz de mi açılmasın yani ? 💃 Bir süre sonra bağımlılık yaptığını fark edip vazgeçtim; zordu insan çok sevdiği bir şeyden vazgeçmesi düşünüyorum da sigarayı bırakmak gibi bir şeydi. Sağlığıma zarar verdi - uykusuz geceler kan çanağına dönen gözler - sayko oldum anlayacağın.
Düzenli olarak izelemeye devam ettim ama kota koydum kendime BIG beni bu konuda eğiten dizi olduğundan mıdır Gong Yoo ilgimi çekti ondan mıdır bilmiyorum ama tam olarak geri dönüşümü temsil etti. O nedenle kendisinin yeri bende apayrıdır. 
Şimdilerde GOBLIN vardı; bitti ama olsun OST bize yadigar elbette fantastik olması ayrı bir güzel.. Gong Yoo ise en güzel 👊

Bloğumu kore dizilerini yazan bir bloğa çevirme niyetinde değilim ama ben de onlardanım bilin istedim :) Nasıl izlenmez ki onlar gamzeler şahane beyzadeler çok hoş, konu desen genel itibariyle güzel ve saatler boyunca süre gelen 6-7 sezonluk diziler gibi de değiller ( GOT seni ayrı tutarım yerin bambaşka biliyorsun).
Tamam tamam..




Müpte' böyle bir ilgiye sahip işte..

Unknown

5 yorum:

  1. ay blood da izle güzel şimdilik hala favorim kill me heal me amaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blood mu ?
      Ben o çocuğu sevmedim ama ya :(

      Kill me heal me de izleyeceklerim arasında bakalım bakalım öncelik verebilirim belki :)

      Sil
  2. Kore dizilerini izleyende pişman izlemeyen de pişman :) Aynı süreci bende yaşamıştım insan kopamıyor bir şekilde :) Gong Yoo'nun fotoğrafından gözlerimi alamadım ^ ^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnan bende :$
      Yeni gözdem bile var manyakça izliyorum.
      Sanırım gerçekten durmalıyım artık 1 :D

      Sil
  3. Bende izliyorum :( bağımlık bu yapcak bir sey yok :D

    YanıtlaSil

Ara