After Holifest !

Hi everyone ! 


Resim Alıntıdır.

Sene başından beri chill out festivallerini kovalayan biz; nereden gözümüze takıldıysa HOLİFEST' e gitme kararı aldık. Aslında tuhaf gelebilir; abijim para verip ormanlık alanlarda takılmalar neden olsun diye ?! En azından başta böyle düşündüğüm doğrudur. Gene de denemeden bilemezsin mottosuyla bindik bir alamete ! Gittiğimiz yeri zerre kadar bilmeden yollara düştük yeniden ! 

Haftasonlarını uyumakla bağdaştırmış biri olarak erken kalkmak bana zulüm gibi gelse de yarım bırakmak olmayacağı için diyecek bir şey yok bu duruma. 

Adresi Yandex' e yazdğımızda Sarıyer belirdi. E tabi yolluk diye tabir edilen çerezlerimizi hazır ederek çıktık yola.. İ ile gittiğimiz ilk istanbul gezisi değil elbette bu ama gene de her defasında olduğu gibi heyecanlı olarak çıktık. 
Bir yere giderken gideceğimiz yer hakkında araştırmalarımız meşhurdur. Bu sefer de her şeyi güzelce araştırdık gerekli olanlar; denenmesi gerekenler; tavsiyeler; kötü yorumlar.. 
2 saatlik yolculuk sonrası -tabi ki arabada oynaya eğlene gittik- ağaçlı bir yola doğru girdiğimizde 'değer be erken kalkmaya' diye düşündüğüm de doğrudur. Kayıtlara geçsin; her erken uyandığımda böyle bir yere geleceksem uyanmaya razıyım ! 
Festival biletini kapıdan alacaklara selam olsun diyereek sırada bulduk sonrasında kendimizi. 
Genel olarak bakarsam; ortamın girişi bile cezbedici geldi. En sonunda içerdeydik etraf stant dolu rengarenk.. Yeşil ve maviyi deli gibi seven biri olarak ertafı keserken bir kaç saniyeliğine mest olmuş olabilirim. Festivale uygun giyinmiş kızlar, elele sevgilililer, yerde yatan gruplar, sarhoş olan olmayan herkes ve tabi ki bu festivalin olayı Hintli arkadaşlar..
Havanın biraz rüzgarlı olması dışında her şey mükemmeldi. En çok eğlendik, en çok güldük, ençok içtik ve farklı tatlar denedik... Toplamda içerde sekiz saat kalmıştık eğer yol olmasa eminim on iki saate kadar da dayanabilirdik. 

Holifest dediğimiz arkadaş Hindistan' a özgü; aslında bahara selam vermek de denebilir.. 
Baharın gelişini kutlamaksa; dans etmek, şarkı söylemek ve elbette boya fırlatmak. Festivalin en güzel kısımlarından biri her yerinin rengarenk olması.. Onlar da kendi içinde ayrılıyor; Mavinin dinginliği Sarının dindarlığı Kırmızının masumiyeti Yeşilin  canlılığı temsil temesi gibi.. 

Dipnot :Gitmeden okuduğumuzda verilen tavsiyelerde beyaz giyilmesi gerek diye bir şey bulunuyordu. Ama ben buna kesinlikle karşı çıkıyorum ! İstediğin rengi giy ve git zaten rengarenk olacaksın en azından böyle bir kısıtlama yapmamalısın. 
Dipnot2:Bir de Event Garden' da yapılan Holifest ' e gideceksen adresi takma o ağaçlı yolu takip et karşına çıkacak ;)

After movie teaser ' a buradan
Fotoğraflara buradan ulaşabilirsiniz.

Müpte' bildirdi. 
Rengarenk günleriniz olsun. 

Unknown

6 yorum:

  1. Her türlü disipline karsiyim aga 😀 hem bahara selami rengarenk vermek gerekmiyormu yanlsmi düsnyorum 😀😀

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğrusun kesinlikle karşıyım bende bu tür disiplinlere..
      Bahar renkle geliyorsa selamı da kişiye bağlı olmalı :)

      Sil
  2. son yazıma bi bak amaaa :)

    YanıtlaSil

Ara