Kocaeli 6. Defa Kitap Açıyor

Bulunduğum şehir itibariyle gayet hoş etkinlikler gerçekleşiyor-her ne kadar İstanbul kadar olmasa da-bu sefer Kocaeli Belediyesinin 6. Kitap Fuarı..

Bu gibi etkinlikler İzmit'i sanayi şehri olması yanında kültür şehri de yapıyor.Bildiğim kadarıyla geçen sene büyük bir katılım gerçekleşmiş. Ben  geçtiğimiz senelerde pek fazla katılım gösteremedim ama bu sene hedefim büyük mümkün olduğunca fazla söyleşiye katılmak amacındayım. 

Kısaca bahsetmek gerekirse 120 söyleşi ve 350 kitap yayın evinin katılacak toplamda 400 etkinlik gerçekleştirilecek. Kitap severlerin buluşacağı bir etkinlik olacak. 

Bazı söyleşiler hafta içi çalışma saatlerinde olacağından biz çalışanları biraz zora sokacak ama 17-25 Mayıs arasında yapılacak olduğundan bir kaç gün muhakkak katılım sağlanır. 

Bu etkinlilerde iki favorim var ve muhakkak gitmeliyim.(Kendimi şartlandırmazsam yapmamaktan korkuyorum)Birincisi Murat Menteş ki onun bilgileri konuşması anlatımı tamamen bende merak uyandırıyor 24 Mayıs'ta geliyor, ikincisi Sunay Akın düşlerimi kazandıran anlattıkça durmadan dinleyebileceğim bilgili adam 22 Mayısta bizlerle söyleşi yapacak.. 


Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.


Eğer daha iyi bir işiniz yoksa sizi de bu buluşmalara bekleriz. :)

Unknown

1 yorum:

  1. Güzel etkinlik. Ahmed Arif'in "Hasretinden Prangalar Eskittim" adlı kitabı almanız dileğiyle.

    YanıtlaSil

Ara